Wednesday, 31 August 2016

Nagarangalude Aparanamangal Kerala PSC Exam Questions

Q1. Prakashathinte nagaram ?
Ans. Paris

Q2. Kizhakkinte Munjastar ?
Ans. Osakka

Q3. Palangalude nagaram ?
Ans. Vennis

Q4. Adunika Babi lon ?
Ans. London

Q5. Jalanagaram ?
Ans. Vennis

Q6. Silicon Valley ?
Ans. California

Q7. Indiayude silicon valley ?
Ans. Banglore

Q8. Suryanu kizhile haritha nagaram ?
Ans. Neyrobi

Q9. Suvarna nagaram ?
Ans. Johannas Barg

Q10. England-nte punthottam ?
Ans. Kent

No comments:

Post a comment

How to comment ?
1. Select 'comment as' as name/url if you don't have a gmail account.
2. You don't fill the url part. Only type your name.
3. And type your comment submit. :)