Thursday, 4 May 2017

Top 10 Important Question For Kerala PSC Examination

1. Which Indian cricketer has been appointed ambassador for the 
     2017 Women's World Cup?
Ans. Sachin Tendulkar.

2. Who is the new chief minister of Goa?
Ans. Manohar Parrikar.

3. Who is the new chairman of the Central Water Commission?
Ans.Narendra Kumar.

4.Name the president of South Korea who was removed from office?
Ans.Park Geunhye.

5.World kidney Day was observed on ________ ?
Ans.March 9.

6. International Day of Sport for Development and peace was observed on-----
Ans.April 6.

7.Which Asian country has recently recognized bitcoin and digital
currencies as legal money?
Ans. Japan

8.Lenin Moreno was elected president of which Latin American country ?
Ans. Ecuador

9. Who has been made the youngest ever UN Messenger of Peace?
Ans. Malala Yousafzai.

10.Who is the new chairman of the Union Public Service Commission?
Ans. David Syiemlieh.

No comments:

Post a Comment

How to comment ?
1. Select 'comment as' as name/url if you don't have a gmail account.
2. You don't fill the url part. Only type your name.
3. And type your comment submit. :)