Thursday, 8 September 2016

Thycaud Ayya Kerala PSC Question From Kerala Renaissance

Q1. Born at ?
Ans. Nakalapuram

Q2. Born in ?
Ans. 1814

Q3. Father and Mother ?
Ans. Muthukumaran, Rukmini Ammal

Q4. The original name of Thycaud Ayya was ?
Ans. Subbrayan

Q5. Who was the Yoga Guru Of Thycuad Ayya ?
Ans. Sachidhananda Swamikal

Q6. Thycaud Ayya was also known as ?
Ans. Sivarajayogi

Q7. People respectfully called him ?
Ans. Superintendent Ayya

Q8. Thycaud Ayya was also know as ?
Ans. Hadayogopadheshta