Wednesday, 7 September 2016

Information Technology Kerala PSC Most Important Questions

Q1. Father of computer ?
Ans. Charles Babbage

Q2. The primary input device ?
Ans. Keyboard

Q3. The primary output device ?
Ans. Monitor

Q4. Point device which is used in computer ?
Ans. Mouse

Q5. Primary output device of a computer ?
Ans. Monitor

Q6. Primary memory is classified into _______ ?
Ans. Ram and Rom

Q7. Windows operating system was developed by ______ ?
Ans. Microsoft

Q8. Founders of Microsoft ?
Ans. Billgates, Paul Allen

No comments:

Post a comment

How to comment ?
1. Select 'comment as' as name/url if you don't have a gmail account.
2. You don't fill the url part. Only type your name.
3. And type your comment submit. :)